Circulaire Groene Energie

Circulair

Hergebruik Zonnepanelen

Wij verzamelen gebruikte zonnepanelen om hen een tweede leven te geven. Ons doel is om deze zonnepanelen beschikbaar te maken voor anderen, zodat zij op een kostenefficiënte manier energie kunnen opwekken en hun eigen energiebehoeften kunnen voorzien. We streven ernaar om een bijdrage te leveren aan de circulaire economie. Door deze zonnepanelen opnieuw te gebruiken, besparen we niet alleen op de productie van nieuwe panelen, maar verminderen we ook de afvalberg en beschermen we het milieu. Bovendien bieden we mensen de mogelijkheid om te investeren in duurzame energie op een betaalbare manier. 

Heb je zonnepanelen op je dak die vervangen worden? Wij demonteren je zonnepanelen kosteloos. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op.

Nieuw

Lithium accu's

Wij recyclen lithium-accu’s door ze uit elkaar te halen en de defecte batterijcellen te scheiden van de cellen die nog gebruikt kunnen worden. De nog werkende cellen worden grondig getest op hun capaciteit, zodat ze opnieuw gebruikt kunnen worden voor opslag van energie. Wij vinden het van groot belang om optimaal gebruik te maken van de nog werkende batterijcellen, om zo bij te dragen aan een efficiëntere afvalbeheersing en een meer circulaire economie.

Heb je oude accu’s van gereedschap, elektrische fietsen, communicatiemiddelen of andere elektronische apparaten? Laat het ons weten via het onderstaande formulier en wij nemen contact met je op.

Kring Power

Heb je gebruikte zonnepanelen of lithium accu’s? Vul ons formulier in! Dan nemen wij contact met je op!