Energiebesparing

SmartLab

Energie Efficiëntie

Wij experimenteren in ons SmartLab met nieuwe technieken ten voordele van energiebesparing. Energiebesparing stopt niet bij het plaatsen van een radiatorfolie of tochtstrip, maar gaat veel verder. Het betreft een continu proces, dat aan verandering onderhevig is. Daarnaast geldt bij energiebesparing geen one-size-fits-all aanpak. Elke woning en bedrijfsruimte is anders. Dit geldt eveneens voor het energiegedrag van huishoudens en bedrijven. Op maat en deskundig advies is nodig, om het maximale te halen uit energiebesparing. Onze ruime ervaringen met energiebesparing zetten wij graag in om overheden, woningcorporaties, huishoudens en bedrijven te helpen bij het verduurzamen van de woningen en/of bedrijfsruimtes.

P1 Monitoring

Monitoring Energieverbruik

“Meten is Weten”. We gebruiken een geavanceerde P1 monitor die het verbruik van elektriciteit, gas en water nauwkeurig bijhoudt. Onze data-specialisten werken samen met de bewoner om het energieverbruik te monitoren en hen vervolgens te voorzien van praktische energiebesparingstips.

Isoleren

Warmtescan

Met een infrarood camera scannen wij de woning of bedrijfsruimte, zodat we exact kunnen zien waar warmte ontsnapt. Daarnaast kunnen we ook goed zien waar tocht de woning binnen komt. Zo kan je gericht je huis isoleren.

Meld je aan!

KringPower Academy

In onze academy bieden we workshops aan voor scholieren, bewoners, ondernemers en andere professionals. Tijdens deze workshops leren ze over energiebesparing, zonnepaneelinstallaties, energieopslag in lithiumaccu’s en de mogelijkheden van isolatie. Deelnemers starten het traject met een blanco blad en worden stap voor stap geleid in de wereld van duurzame energie.

Wil je dat we een handje meehelpen? Vul ons formulier in. Dan nemen wij contact met je op!